FotoFennica 20v.

Kaksikymmentä vuotta sitten kaikki alkoi tässä samassa liikehuoneistossa missä edelleen toimimme. Aika vaan oli toinen, siis lyhyt historiikki:

EPN, EPY, RDP, Sensia, Superia 800, kino, satakakskymppinen ja laaka. Sanoja, joita ei taida enää juurikaan olla. Näitä filmejä myytiin laatikottain 20 vuotta sitten, oli filmien aika. Ammattikuvaajia pörräsi liikkeessä, filmejä toimitettiin taksilla. Aika kului, joku keksi digikameran, maailma muuttui. Ja rajusti. Aluksi kiikareiden myynti liikkeessämme oli vain harrastus. Nyt se on aikojen muutoksessa muuttunut päätyöksemme ja mitäköhän tehdään, kun FotoFennica täyttää 30v?

Nyt kuitenkin juhlimme ekaa kahtakymmentä vuotta. Helmikuun tarjouksena kaikki varastossa olevat Kowa SV – sarjan kiikarit nyt tarrjoushintaan!

FotoFennica on nyt KOWA Corner

Meiltä saat Kowan koko malliston, kiikarit, kaukoputket, tarvikkeet ja tietenkin ammattitaidolla. Tule, niin valitaan sinulle se sopivin laajasta valikoimastamme.

Kowa julkisti uuden BDII XD -sarjan. Kiikarit ovat nykytyyliin pienikokoisia ja keveitä yleiskiikareita luonnontarkkailuun laajalla näkökentällä. Mallit ovat 8 tai 10x suurentavia joko 32mm tai 42mm etulinssillä, tietysti 10 vuoden takuulla.

Kaukoputkirintamalla on nyt saatavilla TSN-883  125v.juhlamalli tyylikkään mustana ja erittäin istuvalla jatkuvasti päälläpidettävällä laukulla. Ja nämäkin yksilöt tarkistettuina, kuten kaikki meillä myytävät kaukoputket!

 

Puuhastelua

Päämääränä paras hinta / laatu –suhde.

Miten sen saavutamme? Vuosikymmenten puuhailu kiikareiden ja kaukoputkien myynnin parissa saattaa antaa jonkinmoiset eväät. Olemme valinneet myytävät tuotteet, kuin käyttäisimme itse, eli kelpaa varmaan sinullekin.

Maahantuomiamme merkkejä ovat kiikareista HAWKE ja OPTICRON, jalustoista BERLEBACH -puujalustat, MULEPACK jalustareppu, luontokuvauksen kellupiilot, hernepussit ja kuvausreput MRJANGEAR sekä uutena TRAGOPAN piilot tarvikkeineen. Ja tietysti maailman paras omaa tuotantoa oleva FF Staijikeppi, Finnpinne, Finnstick, millä nimellä sen kukin tuntee.