Syksyn Pop-Up tapahtumat

Suositut testi ja osto tapahtumat tälle syksylle alkavat hahmottautumaan. Paikalla kokeiltavana kiikareita, kaukoputkia, jalustoja ja tarvikkeita. Josjoku tarkka malli kiinnostaa, ilmoittele ensin, niin koetamme hankkia sen kokeiltavaksi (meidän myymälä mallistosta). Kaikissa ulkotapahtumissa on sää varaus, tässä listalla ilmoitetaan edellisenä päivänä jos tapahtuma perutaan.

VIROLAHDEN SYYSLINTUPÄIVÄT

FotoFennican esittelyn varapäivät ovat perjantai 22.9. ja sunnuntai 24.9. Lauantaille on luvattu kovaa sadetta, joten viimeistään torstaina tehdään uusi suunitelma, seuraile tilannetta tästä. Ja näin mennään:

Perjantai 22.9 Virolahti, Talniemen lavan P -paikka klo 9-15 . Tapahtumapaikkana toimii Akateemikko Ilkka Hanskin lintulava/Talniemi (Osoite: Hurpuntie 164, Virolahti). Risteyksessä on opasteet, jonka kohdalta käännytään Lintulavan luo menevälle soratielle kohti rantaa, noin 1 km.

Lauantai 23.9. Peruttu sään vuoksi !!

Sunnuntai 24.9. klo 9-13.

29.9 Kalajoki, Hotelli Lokkilinnan P-Paikka klo 16-18.30. Esittely kuuluu osana OKTOBIRDFEST 27.9-1.10.2023

Valmiit kaukoputkipaketit

Meiltä saat valmiit kaukoputkipaketit heti käyttövalmiina ja tarkastettuna. Kokoamme sinulle jalustan videopäineen ja kaukoputken tarkistettuna. Suoraan varastosta Opticron MM 60 ja 77, Meoptan S2, Kowan TSN 88 ja 99 sekä Swarovskin ATX 95. Soita, meilaa tai tule käymään, katsotaan mikä paketti olisi sinulle paras ratkaisu. Ja sitten vain retkelle..