Kevät

Lisäsimme liikkeen aukiolo-aikoja huhtikuussa. Olemme avoinna joka päivä, maanantaista perjantaihin 10-20, lauantaisin 11-15 ja sunnuntaisin 12-16. Toukokuussa siirrymme normaaliin aukioloon. Korona tilanteesta johtuen on osa kiikareista, kaukoputkista ja luontokuvaus välineistä valitettavasti loppunut valmistajilta, toimitamme niitä tilausjärjestyksessä. Siis mikäli mieli tekee tuotteita, jotka ovat verkkokaupassamme ilman vihreää saatavuus täppää, on toimitusaika jopa joitain kuukausia meistä riippumattomista syistä.

Retkelle mukaan

Opticron Explorer WA ED löytyy verkkokaupastamme.

Meiltä laadukkaat kiikarit ja kaukoputket kevätseurantaan ja retkille. Tervetuloa erikoisliikeeseen palveltavaksi. Meille voit myös soittaa ja tilata, tai tilaa suoraan verkkokaupastamme. Voit myös kysyä myymälästä mahdollisuutta päästä testaamaan kaukoputkia luonnossa, paikkoina Suomenojan altaat, Puotilan venesatama tai Porvoon Kodderviken. Soita ja suunnitellaan oma henkilökohtainen Pop-Up.

FotoFennica on nyt KOWA Corner

Meiltä saat Kowan koko malliston, kiikarit, kaukoputket, tarvikkeet ja tietenkin ammattitaidolla. Tule, niin valitaan sinulle se sopivin laajasta valikoimastamme. 883 -prominar kaukoputket suoraan hyllystä tarkistettuna.

Kowa julkisti vuonna 2020 BDII XD -sarjan. Kiikarit ovat nykytyyliin pienikokoisia ja keveitä yleiskiikareita luonnontarkkailuun laajalla näkökentällä. Mallit ovat 8 tai 10x suurentavia joko 32mm tai 42mm etulinssillä, tietysti 10 vuoden takuulla.